KATTANJ RÁ!

ORBÁN - REJTVÉNY

borbolya_ 2009.11.23. 11:16

Kedves gyerekek!

Mivel tegnap nem kaptátok meg a szokásos esti mesétekek, ezért ma egy rejtvénnyel akarok kedveskedni nektek.
Biztosan találkoztatok már ilyen feladvánnyal. A fejtörő lényege általában az, hogy két képet összehasonlítsatok, és meghatározott számú különbséget találjatok rajtuk. Ez nem ördöngösség, legtöbbször akár 10 eltérés is könnyedén megtalálható.

De mivel tudom, hogy ti nagyon okos, és tájékozott gyerekek vagytok, kicsit nehezítek a feladaton.

Azt találtam ki, hogy két fotót mutatok nektek, amelyek hősünkről, a dakota törzsfőnökről készültek "néhány" év eltéréssel.

Ám ezúttal az lesz a cél, hogy 10 olyan dolgot találjatok, ami NEM változott hősünk világról alkotott véleményét, jellemvonásait illetően 1989 és 2009 között! Mivel úgy vélem, nem lesz egyszerű dolgotok, három külső tulajdonságot is hozzászámíthattok a többihez.

Íme a hősünkről készült fotók:

 

 

 

A megfejtéseket szeretettel és kíváncsian várom.

Mivel szegényes az eklézsia, jutalmul egy - ma már - "klasszikusnak" számító idézetet kaptok: "Bolsevik kutyából nem lesz demokratikus szalonna" (Kövér Kacor László)

A másik bölcselet, amely egyszer szintén bekerülhet a "klasszikusok" közé, így szól: "Demokratikus szalonnából könnyen lehet bolsevik kutya" (Borbolya)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mytopsecret.blog.hu/api/trackback/id/tr131545718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása