KATTANJ RÁ!

PRO ÉS KONTRA

borbolya_ 2009.12.21. 19:37

Szeretnék veletek megosztani néhány vicces (vagy inkább siralmas) hozzászólást egy fórumból. Az biztos, hogy érdekes helyzetek alakulnak ki egy-egy fórumon. Néha röhögőgörcsöt kap az ember, igaz, hogy kínjában. Néha dührohamot, pláne, ha nem válaszolhat vissza hasonló stílusban. Mint tudjuk - asszem ezzel nem mondok újat - a stílus maga az ember. Hát lássuk csak, milyenek vagyunk mi, akik egy országban élünk, és mégis mintha egy világ választana el minket egymástól! Nem fűzök a bejegyzésekhez semmilyen kommentárt, valószínűleg nincs is erre szükség. Teljesen nyilvánvaló, hogy ki, merre, meddig.

Tudom, nektek Stalin emloin nevelkedetteknek nehez elfogadni egy izzig-verig demokratat mint Orban.

nem nehéz. Lehetetlen :)

Ratok nehez napok varnak.
A magyar valasztopolgarokra meg vegre egy kis felemelkedes.


Jelzem, hogy én is magyar választópolgár vagyok. És vagyunk még néhányan, akik nem viktorra vágyunk. Ők is magyar választópolgárok.
A nehéz napokat ismerjük, megszoktuk. Nekünk könnyebb dolgunk lesz, mint az orbán hívőknek, mert nem fogunk csalódni.

A jobbos demokracia felfogas megegyezik a civilizalt europai modival. Ti pedig a Balkant vegyititek holmi nemzetkozi uzsorasok agyf@schasaival (ala Soros).

Viktornak mindent megbocsátok! Ha szárazkenyeret eszek is. Csak a libagyilkosok menjenek a francba!

Megnézném, ahogy ekkora feszültségkeltés, ellenségeskedés, provokálás meg utcai rombolások mellett nyugodtan kormányozol!!

Hihihi.Az augusztus 20-ai, ballikak altal benezett vihar joval nagyobb karokat okozott.


Tavasszal átírjuk a régi nótát: "Mint a mókus fenn a fán, a magyar nép oly vidám!"

Mi van?!
Már neked 1000-szer leírtuk, milyen állapotban adta át a fidesz az országot 2002-ben, de mindhiába.
No, ebből elegem lett, csá.


Attól IGAZ lesz??????



 

Senki nem olvassa el.
Már írtam, nyissál egy blogot, és ide meg egy linket rakjál be..
Akit érdekel megnézi, mondjuk az a pár orbánfóbiás beteget...:)


Lehet, hogy Senki nem olvassa el, de Valaki igen :)
 


Nagyot ugró Fidesz, egy számjegyű Jobbik
Az év utolsó hónapjában a Fidesz támogatottsága 5 százalékkal nőtt az előző hónaphoz képest, míg az MSZP-é nem változott.


Huhhh, de lesz itt most ballik vonyitas :-)))
 

Mi lesz a mozgássérültekkel? Ők nem tudnak felmenni a lépcsőn a szavazófülkéig.

A szellemi mozgasserultekre gondolsz ? Ok a ballikeknek maradtak mind.

a mozgássérültekre való tekintettel nem moderálnád magad?
 

Szijjártó ma ismét megszólalt. Most közgazda.
"Az idő megint a Fideszt igazolta. Amikor több mint egy éve felszólítottuk a Magyar Nemzeti Bankot, hogy radikálisan, 6 százalékra csökkentse a jegybanki alapkamatot, a szocialisták, a kormány, de még a nemzeti bank vezetője is éles kirohanásokat intéztek az ellenzéki párt és annak elnöke ellen.

Ha akkor elfogadták volna a Fidesz javaslatát, most nem lenne Magyarországon 150 ezerrel kevesebb munkahely, nem lenne 10 és fél százalék a munkanélküliség, és nem lenne 8 százalékos a gazdasági visszaesés. Mindezért a tehetetlen, alkalmatlan Gyurcsány-Bajnai korszak a felelős, és szomorú, hogy a szocialisták ebben a rossz döntéssorozatban partnerre találtak a jegybank vezetőiben - írja közleményében Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője."
 

 
"A hülyék a túloldalon vannak, akik ezt a maszlagot beveszik. Ha segíteni akarnának az ország helyzetén, akkor elmentek volna a fenébe már..."

szerinted. Szerintem meg akkor lettek volna felelőtlenek, ha bedobják a törölközőt. Ha a fidesz segíteni akart volna az ország helyzetén, akkor úgy viselkedett volna, ahogy egy európai ellenzéki pártnak kell. Bírálni és konstruktív javaslatokat tenni. A konstruktív javaslat nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag az a jó, amit a fidesz javasol. A javaslat nem egyenlő a betűről betűre való elfogadtatással.
 

Gyurcsány Alföldivel csak kurvákat küldött Tündérországba.

Ezzel szemben a magyar kormány:

A Kisfogház Emlékhelyet (avatták 2001. nov. 4.),

Tapolcán sportcsarnokot - avatták 2003. május 31-én Orbán jelenlétében.
Magyar tervezők, fővállalkozók és kivitelezők építették. Tapolca a beruházáshoz 2001-ben nyert 720 millió forint állami támogatást, az önkormányzat 30 milliót tett hozzá.

Szegeden sportcsarnokot,

Debrecenben sportcsarnokot,

Bajóton Millenniumi házat, ahol a Millenniumi Gyűjteményt őrzik.
Orbán Viktor avatta fel 2002-ben.

Gyálon művelődési házat.

 •

Kedves barátaim, eredményes nap van a hátunk mögött. A közvetlenül küszöbön álló bukás réme demaszkírozza az ellenfelet. Lehull a demokrata álarc, és előbukkan igazi énjük, a habzószáj, a mérhetetlen egoizmus, a másképp gondolkodók eltiprásának vágya. Emlékezzetek erre, amikor a szavazófülkében leadjátok voksotokat a jövőre, Magyarország sorsa a kezetekben van.
 

Tamás Gáspár a román kommunista párt tagja volt, 1978-ban menekült át.:)
Szdsz tönkrebaszta az országot azzal, hogy az mszp mellé állt 1994-től, tehát semmi különbség nincs az szdsz és az mszp között.

Kapitalistának még aljasabbak, mint kommunistának voltak. A Thürmert legalább becsülni lehet az őszinteségért, hű a baloldali ideológiához. Ezek a brigantik ideológiamentesen lopnak, csalnak, hazudnak. A megszerzett konchoz való ragaszkodás teszi félelmetessé ezt az ádázul gyűlölködő bandát.
 

Címkék: fórum magyar vita kormány jobboldal többség ellenzék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mytopsecret.blog.hu/api/trackback/id/tr261614175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása