KATTANJ RÁ!

SZÉP, ÚJ VILÁG

borbolya_ 2009.11.17. 18:00

Mikor arról írtam, hogy kialakult némi elképzelésem a kisebbségi léttel gyakran kéz a kézben járó félelemről, még semmit sem hallottam a sajóbábonyi eseményekről.

A munkám - de gyakran még a családi elfoglaltságaim sem - teszik lehetővé, hogy olyan hírműsorokat hallgassak, amikre oda kell figyelnem. Ilyenkor tehát be kell érnem a háttér rádiózással.

Amikor először hallottam az eseményekről, valami miatt egyáltalán nem lepődtem meg. Egyre inkább az az érzésem, hogy teljesen hülyének néznek.

A lakossági fórumból tömegverekedés alakult ki, és már megint mindenki a másikra mutogat.

Lássuk csak!

A jobbik (nem vagyok hajlandó nagy betűvel leírni a nevüket!) természetesen nem csak hogy nem hibás, hanem egyenesen kikéri magának, hogy vannak, akik nem kérnek belőle (és a gárdájából).

A polgármester természetesen szintén nem hibás, hiszen szerinte a jobbik demokratikus párt. (Szerintem pedig egy csürhe, amit mindenhonnan ki kéne tiltani, nem pedig egy közpénzből fenntartott iskolába beengedni. Lehet, hogy a kór  - amelyben tagjai szenvednek - levegő útján terjed, és akkor jaj a gyerekeinknek!)

Természetesen a rendőrség, és az igazságügyi miniszter sem hibás, amiért képtelen érvényt szerezni a törvénynek. Nem tud, vagy nem akar tenni az ellen az ámokfutás ellen, ami most kezd igazán felpörögni, és nem láthatjuk a végét. A rendőreink egy úgynevezett "szakszervezet" mögé bújva, következmények nélkül hangoztatják fajgyűlölő nézeteiket.

A fidesz nem lehet hibás, mert Orbán Viktor megmondta, hogy félkatonai csapatok nem vehetik át az állam szerepét. És pont.

A cigányok nem hibásak, mert tulajdonképpen az autórongáláson, és verekedésen kívül teljesen jogos a félelmük és felháborodásuk. Az erőszakot semmi sem indokolja, és semmi sem teszi elfogadhatóvá.

A köztársasági elnök meg aztán főként nem tehet semmiről, hiszen ő a bazsarózsafelelős, és nem ér rá holmi piszlicsáré utcai randalírozásokkal foglalkozni! Miután körbejártuk a dolgot, megállapíthatjuk, hogy senki más nem okolható a dolgok elfajulása miatt, mint a sátáni Gyurcsány-Bajnai kettős.

  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mytopsecret.blog.hu/api/trackback/id/tr991532365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása