KATTANJ RÁ!

AZ ELSŐ POFON A LEGNAGYOBB

borbolya_ 2009.11.24. 19:31

Kedves gyerekek!

Most egy olyan történetet mesélek el nektek, amelyből megtudhatjátok, milyen jövő vár rátok, ha 2010-ben, amikor a szüleiteket elkísérítek az országgyűlési választásokon a szavazóurnához, és nem nem vágjátok ki a hisztit, ha nem jó helyre teszik az X-et.


Ha véletlenül megtörténik az, amitől óva intelek benneteket, akkor azon nyomban vegyetek búcsút a legújabb amerikai filmektől, a popcorntól és a Coca Colától. A McDonalds-ot pedig kerüljétek el nagyívben, ha egyáltalán lesz még mit elkerülni.
A trónra ácsingózó dakota törzsfőnöknek ugyanis valószínűleg első dolga lesz, hogy hajóra ültesse, és hazaküldje ezt a csúnya multinacionális, magyar népet kizsákmányoló rabló bandát. Az összes többivel együtt.

Az új király és legeslegjobb barátja, akivel vérszerződést kötött a szent háború érdekében ugyanis elhatározták, hogy véget vetnek annak az erkölcsi fertőnek, amelyben ezidáig dagonyáztatok. Ezért a Corvin mozi ezentúl kizárólag a Hídember című filmet, valamint a  Tőkés László összes prédikációja a rendszerváltástól napjainkig című monumentális alkotást vetítheti. Szabadon kiválaszhatjátok, hogy melyiket szeretnétek havonta egyszer - állami támogatással - megtekinteni.

 

Ha a vetítésen való részvételt hitelt érdemlően nem igazoljátok, akkor meghatározott ideig - ezek a részletek még nem kristályosodtak ki teljesen - vasárnap ott a helyetek a reggeli, hét órakor kezdődő misén. Enyhít a helyzeten, hogy a lakóhelyetekhez legközelebb eső templomban élvezhetitek végig a celebrációt. Az iskolában kötelező hittan oktatás nem váltja ki a büntetést, tehát a lelki életetek karbantartása biztosítottnak látszik.


A diszkókat, és különböző szórakozóhelyeket árgus szemmel fogja figyelni az a háromezer rendőr, akiket a király, megválasztása után azonnal a közbiztonság védelmére vezényel. Mivel sokan közületek hozzászoktatok ahhoz, hogy kimondhatjátok a véleményeteket, nagyon oda kell majd figyelnetek, nehogy véletlenül beszóljatok a közegnek!

Tudnotok kell, hogy a rendőrök között már most is nagyon sokan hívei egy jobbik nevű pártnak (de a nevük ne tévesszen meg benneteket, egyáltalán nem jók, és főként senkinél sem jobbak), amelyik saját hadsereget tart fenn (tulajdonképpen miből? de ez most nem is lényeges), amit magyar gárdának hívnak. A magyar gárda emberei pedig már most is előbb ütnek, mint kérdeznek.

 

Például nemrég egy férfi arra vetemedett, hogy egy jobbik által tartott rendezényre becsempészett síppal megzavarjon egy ünnepségnek nevezett cirkuszi előadást. Azért tette a szerencsétlen, mert nem értett egyet azzal, hogy  azt az embert ünnepeljék, aki a II. világháború idején hozzájárult sok-sok ember gázkamrába küldéséhez és meggyilkolásához.

Szóval odament ez a csóringer, és gondolta, hogy hangot ad az ellenvéleményének. Látta már sokszor a tévében, hogy nemzeti ünnepeken egész tucat tüntető sípol, dobol, üvöltözik, tojásokat és paradicsomot dobál nemtetszése jeléül. Gondolta, hogy ez a szokás. De még életében nem tévedett ekkorát. Rövid úton akkora maflást kapott, hogy a szeme még most is szikrázik! Ekkor a rendőrök udvariasan megköszönték, hogy ott volt, felvették a személyi adatait, és jól feljelentették szabálysértés vétsége miatt.

Na, ezt most csak azért meséltem el nektek, nehogy meglepetésben legyen részetek, ha úgy adódik.

Már hallom, amint nagyon okosan azt mondjátok: de hát azért lesz ennek az országnak új királya, hogy védje az alattvalókat! Majd elintézi, hogy  a verekedős gárdisták  eltakarodjanak, és örökre eltűnjenek a történelem süllyesztőjében.


Igazatok van. A királynak természetesen - mint mindenre - erre is van egy jól kidolgozott terve. Elmondta már, hogy mindenkit megnyugtasson, akinek még kétségei lennének az ő felséges rátermettségéről: a gárdisták majd kapnak két pofont, és szépen hazamennek.

Jó terv, nem igaz?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mytopsecret.blog.hu/api/trackback/id/tr471549731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása